<

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på kræmmershop.dk 
kræmmershop driver og er dataansvarlig for alle kræmmershop hjemmesider, herunder kræmmershop.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.
kræmmershop Danmark gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun ske, hvis kræmmershop  er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.
Når du opretter en ordre på kræmmershop.dktilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil, vil dine data blive gemt af kræmmershop.
Du kan til enhver tid:
  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant
Bemærk venligst at databeskyttelsesniveauet, som er gældende i lande uden for EU, ikke er i overensstemmelse med niveauet for databeskyttelse for personoplysninger, der anvendes og håndhæves i EU. Overførslen af data mellem kræmmershop  er baseret på en dataoverførselsaftale. Du kan anmode om en kopi af dataoverførslen, der er indgået mellem kræmmershop enheder ved at kontakte kræmmershop 
Kundeservice.
Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som kræmmershop  gemmer og behandler, ved at kontakte kræmmershop  Kundeservice. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele dette til kræmmershop 
Kundeservice.Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte kræmmershop 
Kundeservice.
Hos kræmmershop er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.
 
NÅR DU HANDLER PÅ KRÆMMERSHOP.DK
Når du betaler på kræmmershop.dk, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende. Læs mere om betaling her.
 
HVILKE INFORMATIONER BRUGER KRÆMMERSHOP I FORBINDELSE MED DIT KØB?
Med henblik på online handel og kundetilfredshed kan kræmmershop , CVR 26211662 bede om følgende oplysninger:
  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Dit mobil nummer
  • Din e-mail adresse
  • IP-adressen hvor du handler fra
  • Udvalgt leveringsbutik
Alle data vil blive behandlet som fortrolig information og vil blive brugt til handel online samt 
kundetilfredsheds-undersøgelser.
Dine personlige data vil blive opbevaret hos kræmmershop, til dine data. Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partnere. 
Vi bruger alene disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.
Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.  
Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.
kræmmershop  overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjepart, herunder andre virksomheder.
Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.
Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb. 
 
NÅR DU OPRETTER EN KONTO PÅ KRÆMMERSHOP.DK
Når du registrerer dig på kræmmershop.dk og opretter en brugerprofil,  får du adgang til særlige tjenester, som kræmmershop  tilbyder.
For at oprette en personlig profil på kræmmershop.dk, og for at skabe målrettet online markedsføring, indhenter og behandler kræmmershop  CVR 26211662 følgende personlige informationer om dig:
  • E-mailadresse
  • Navn
  • Adresse (valgfrit)
  • Telefonnummer (valgfrit)
  • Virksomhed (valgfrit)
Alle data vil blive behandlet som fortrolige oplysninger og vil blive brugt til at oprette en personlig profil på kræmmershop.dk samt for at skabe en målrettet online markedsføring.
Ved at registrere en konto på kræmmershop.dk 
accepterer du behandlingen af dine personlige informationer.
kræmmershop vil gemme dine personlige oplysninger, indtil du sletter din konto.
Den juridiske basis for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, som du har givet.
 
COOKIES
Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Dette indsamler vi ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Dette betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig, når du besøger den af flere omgange, og at vi kan indhente statistik, som fortæller os, hvordan du og andre brugere anvender vores hjemmeside.
Vi anvender cookies fra flere forskellige udbydere, som kan give os indblik i, hvilke dele af vores hjemmeside, brugerne besøger. Se detaljeret information om, 
Du kan til enhver tid ændre dit samtykke til cookies i din browser.  Du kan også slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du finde en guide til, hvordan du sletter cookies i forskellige browser-typer.
Bemærk venligst at der vil være dele af kræmmershop.dk, som du kun vil kunne bruge, hvis din browser accepterer cookies.
En del af de oplysninger, som kræmmershop  indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymisereret form, f.eks. som oplysninger om antallet af besøgende på kræmmershop.dk. Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi sælger ikke og bytter ikke informationerne med andre.
        <a href="https://kraemmershop.dk/" rel="nofollow" role="button">
                    Forside
                </a>
    Kræmmershop.dk - din online leverandør af legetøj, hobbyartikler, boligtilbehør og gaveideer Vi har et bredt og varieret sortiment af nye og brugte varer, herunder designer ting, antikviteter og mærkevarer. Vi tilbyder nem bestilling, sikker betaling og hurtig levering til hele landet. Vi har også en høj score på trustpilot, hvor du kan se vores 11 anmeldelser med et gennemsnit på 4,3 stjerner. Alle vores varer er efterset og rengjorte, så du får topkvalitet til gode priser. vores produkter og service. Du kan også besøge vores fysiske butik i Vig Hovedgade 8, 4560 Vig. Vi har åbent hver fredag fra kl. 11.00 til 16.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Vi glæder os til at handle med dig hos kræmmershop.dk!

Kræmmershop.dk – din online leverandør af legetøj, hobbyartikler, boligtilbehør og gaveideer Vi har et bredt og varieret sortiment af nye og brugte varer, herunder designer ting, antikviteter og mærkevarer. Vi tilbyder nem bestilling, sikker betaling og hurtig levering til hele landet. Vi har også en høj score på trustpilot, hvor du kan se vores 11 anmeldelser med et gennemsnit på 4,3 stjerner. Alle vores varer er efterset og rengjorte, så du får topkvalitet til gode priser. vores produkter og service. Du kan også besøge vores fysiske butik i Vig Hovedgade 8, 4560 Vig. Vi har åbent hver fredag fra kl. 11.00 til 16.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Vi glæder os til at handle med dig hos kræmmershop.dk!

Kræmmershop.dk – din online leverandør af legetøj, hobbyartikler, boligtilbehør og gaveideer Vi har et bredt og varieret sortiment af nye og brugte varer, herunder designer ting, antikviteter og mærkevarer. Vi tilbyder nem bestilling, sikker betaling og hurtig levering til hele landet. Vi har også en høj score på trustpilot, hvor du kan se vores 11 anmeldelser med et gennemsnit på 4,3 stjerner. Alle vores varer er efterset og rengjorte, så du får topkvalitet til gode priser. vores produkter og service. Du kan også besøge vores fysiske butik i Vig Hovedgade 8, 4560 Vig. Vi har åbent hver fredag fra kl. 11.00 til 16.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Vi glæder os til at handle med dig hos kræmmershop.dk!

Kræmmershop.dk – din online leverandør af legetøj, hobbyartikler, boligtilbehør og gaveideer Vi har et bredt og varieret sortiment af nye og brugte varer, herunder designer ting, antikviteter og mærkevarer. Vi tilbyder nem bestilling, sikker betaling og hurtig levering til hele landet. Vi har også en høj score på trustpilot, hvor du kan se vores 11 anmeldelser med et gennemsnit på 4,3 stjerner. Alle vores varer er efterset og rengjorte, så du får topkvalitet til gode priser. vores produkter og service. Du kan også besøge vores fysiske butik i Vig Hovedgade 8, 4560 Vig. Vi har åbent hver fredag fra kl. 11.00 til 16.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Vi glæder os til at handle med dig hos kræmmershop.dk!

Kræmmershop.dk – din online leverandør af legetøj, hobbyartikler, boligtilbehør og gaveideer Vi har et bredt og varieret sortiment af nye og brugte varer, herunder designer ting, antikviteter og mærkevarer. Vi tilbyder nem bestilling, sikker betaling og hurtig levering til hele landet. Vi har også en høj score på trustpilot, hvor du kan se vores 11 anmeldelser med et gennemsnit på 4,3 stjerner. Alle vores varer er efterset og rengjorte, så du får topkvalitet til gode priser. vores produkter og service. Du kan også besøge vores fysiske butik i Vig Hovedgade 8, 4560 Vig. Vi har åbent hver fredag fra kl. 11.00 til 16.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Vi glæder os til at handle med dig hos kræmmershop.dk!

Kræmmershop.dk – din online leverandør af legetøj, hobbyartikler, boligtilbehør og gaveideer Vi har et bredt og varieret sortiment af nye og brugte varer, herunder designer ting, antikviteter og mærkevarer. Vi tilbyder nem bestilling, sikker betaling og hurtig levering til hele landet. Vi har også en høj score på trustpilot, hvor du kan se vores 11 anmeldelser med et gennemsnit på 4,3 stjerner. Alle vores varer er efterset og rengjorte, så du får topkvalitet til gode priser. vores produkter og service. Du kan også besøge vores fysiske butik i Vig Hovedgade 8, 4560 Vig. Vi har åbent hver fredag fra kl. 11.00 til 16.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Vi glæder os til at handle med dig hos kræmmershop.dk!